Janet Sanz: “Seguim insistint en que el millor que li pot passar a Barcelona és un govern ampli d’esquerres”

La portaveu del grup municipal de BComú ha desvinculat la convocatòria d’eleccions a Catalunya dels acords a la ciutat, i ha recordat que el president Aragonès tenia al seu abast la possibilitat de construir una alternativa de pressupostos progressistes, però ha preferit prioritzar el Hard Rock

La portaveu del grup municipal de Barcelona en Comú, Janet Sanz, ha desvinculat la convocatòria d’eleccions a Catalunya dels acords a Barcelona, i ha volgut recordar que el president Aragonès tenia al seu abast la possibilitat de construir una alternativa de pressupostos progressistes, però ha preferit prioritzar el Hard Rock, un projecte insostenible climàticament i que posa sobre la taula un model econòmic i laboral indesitjable pel jovent i pel futur del país.

Escolta aquí les declaracions de Sanz:

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.