El regidor de BComú Pau Gonzàlez amb la regidora Carol Recio i les conselleres de Gràcia i Horta-Guinardó a la festa d'inauguració de l'eix verd de Pi i Margall.

Pau Gonzàlez celebra la inauguració de l’eix verd de Pi i Margall: «Esperem que el govern de Collboni segueixi apostant amb valentia per aquest model d’urbanisme»

El regidor de BComú ha lamentat que «ni en un dia de festa i celebració el govern municipal sigui capaç de tallar el carrer i deixar que la ciutadania gaudeixi de tot l’espai nou»

Gràcia ja gaudeix de l’eix verd de Pi Margall impulsat pel govern municipal de BComú en l’anterior mandat i ho ha celebrat aquest diumenge amb una festa ciutadana, a la que han participat les conselleres gracienques de la formació i els regidors Carol Recio i Pau Gonzàlez. El regidor hortenc ha celebrat la inauguració del nou eix verd de Pi i Margall per la ciutat «després de molts mesos d’obres finalment veiem el nou model de carrer que relliga els barris de Gràcia, Camp d’en Grassot, la Salut i el Baix Guinardó», ha declarat Gonzàlez que l’ha qualificat com «un nou carrer que posa les persones al centre i ho fa generant espais, placetes tant pels infants quan surten de l’escola com per la gent gran per poder i jugar i gaudir de l’espai públic de la ciutat, amb més mobiliari, amb més verd, amb més espais d’ombra». Un model de carrer que com ha recordat el regidor «BComú va impulsar i que és l’últim que nosaltres vam deixar en obres».

En aquesta línia, Gonzàlez ha desitjat que el govern de Collboni «segueixi apostant amb valentia per aquest model d’urbanisme», tot i que s’ha mostrat sorprès i ha lamentat que «ni en un dia de festa i celebració el govern municipal sigui capaç de tallar el carrer i deixar que la ciutadania s’apropi a aquest espai que és seu i haguem d’estar confinats a les voreres, en comptes de gaudir de tot l’espai nou. Sobta, ens estranya i esperem que sigui un error d’avui». El regidor ha insistir que BComú «esperem que vagi a més la consecució d’eixos verds, que no ens quedem aquí i seguim mirant al futur en l’urbanisme de Barcelona com hem fet en els darrers 8 anys i, sobretot, que quan hi hagi dies especials a celebrar impulsem aquesta obertura dels carrers com vam fer també el mandat passat amb l’Obrim Carrers de Gràcia o de Sants, que han estat experiències absolutament exitoses i que aquí a Pi i Margall segur que també ho pot ser».

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.