Atenció als mitjans de la portaveu del grup municipal de BComú, Janet Sanz (Foto arxiu).

Janet Sanz: “S’està parlant d’Alcalde de Nit quan la ciutat encara no té govern de dia”

La portaveu del grup municipal de BComú creu que la proposta de Collboni té com a objectiu desviar el debat sobre el pacte de govern i amagar la fragilitat de l'actual govern municipal. “Ara mateix estem per parlar de la governança de la ciutat i no per aixecar titulars per amagar la fragilitat d'un govern en minoria, sense pressupost, sense ordenances ni model de ciutat”, ha dit Sanz

Davant la proposta de Jaume Collboni de crear un Alcalde de Nit, els comuns s’han mostrat sorpresos perque una ciutat que encara no té pressupostos ni ordenaces, amb un govern en minoria, hagi de tenir dos alcaldes, i creuen que les prioritats del govern no són on realment es troben les urgències de la ciutat. En aquest sentit, la portaveu del grup municipal, Janet Sanz, ha declarat que “s’està parlant d’Alcalde de Nit quan la ciutat encara no té govern de dia”.

Declaracions de Janet Sanz:

Tot i que des de BComú no hi ha rebuig a valorar tota política dirigida a millorar la convivència a la nit, sempre tenint en compte l’experiència prèvia a altres ciutats, Sanz entén que “ara mateix estem per parlar de la governança de la ciutat i no per aixecar titulars per amagar la fragilitat d’un govern en minoria, sense pressupost, sense ordenances ni model de ciutat”.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.