La presidenta del grup municipal de BComú, Ada Colau, durant la seva intervenció al plenari.

El Plenari de Barcelona constata la paràlisi del govern municipal els seus primers sis mesos de mandat

Colau a Collboni: “Els vam votar per evitar que es desmantellessin polítiques progressistes i els vam emplaçar a fer pactes d’esquerres: és una gran decepció, no per nosaltres, sinó pels votants progressistes de la ciutat”. L’aprovació de la proposició de BComú al Plenari demostra l’aïllament d’un govern que no ha aconseguit negociar ordenances ni pressupostos i que no té la iniciativa necessària per tirar endavant les polítiques que necessita Barcelona

La presidenta del grup municipal de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha presentat al Plenari de desembre una proposició per constatar la paràlisi del govern municipal durant els seus primers sis mesos de mandat. “L’alcalde parla de buscar pactes, de buscar diàleg, però no ho practica: no s’ha produït cap pacte ni de governabilitat ni de pressupostos i començarà el curs vinent amb retallades” ha afegit Colau, que ha continuat explicant que “mentrestant s’agreujen problemes com la pujada dels lloguers i s’afegeixen problemes nous, com la pujada del transport públic per primer cop en 8 anys o la pujada de la tarifa de l’aigua”.

En la seva exposició, Ada Colau ha volgut recordar també que “el PSC no va guanyar les eleccions, van accedir a l’alcaldia perquè nosaltres els vam votar, i els vam votar per evitar que es desmantellessin polítiques progressistes a la ciutat i els vam emplaçar a fer pactes d’esquerres: és una gran decepció, no per nosaltres, sinó pels votants progressistes de la ciutat”. Mentre Barcelona haurà de retallar un 17% la inversió i la despesa corrent a partir del gener, “l’activitat del Govern es limita a actes protocolaris i a inaugurar projectes que vam aprovar al mandat anterior: el Casal de Gent Gran del Casc Antic, l’Hivernacle a la Ciutadella o la pacificació de Pi i Margall només aquesta setmana” ha conclòs Colau.

L’aprovació al Plenari demostra l’aïllament i solitud d’un govern que no ha aconseguit negociar ordenances ni pressupostos i que no té la iniciativa necessària per treure endavant les polítiques que necessita la ciutadania de Barcelona.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.