BComú participarà a la manifestació ‘Salut, Terra, Futur. Defensem el territori’

Els impulsors de la mobilització, que tindrà lloc el dissabte 8 de juny a les 19 hores a Arc de Triomf, denuncien les conseqüències de l’actual crisi ecosocial i que «la vida sota el sistema capitalista és insostenible»

Barcelona en Comú, amb els i les seves joves al capdavant, participarà a la manifestació convocada per organitzacions juvenils i ecologistes pel pròxim dissabte 8 de juny, sota el lema ‘Salut, Terra, Futur. Defensem el territori’. Els impulsors de la mobilització, que tindrà lloc a les 19 hores a Arc de Triomf, denuncien les conseqüències de l’actual crisi ecosocial i que «la vida sota el sistema capitalista és insostenible». Lluny de pensar que tot està perdut, les entitats juvenils i ecologistes convocants recorden que «la història ens ensenya que a través de la mobilització i l’organització podem canviar el rumb del nostre destí» i per això han elaborat les bases d’un programa polític contra la desesperança.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.