Janet Sanz, portaveu del grup municipal de BComú (Foto: Carlota Serarols).

BComú demana a l’Ajuntament i les responsables de BSM l’accés a tota la informació sobre la desfilada de Louis Vuitton al Park Güell

Els comuns envien una carta a la presidenta de l’empresa municipal, la Tinenta d’Alcaldia Laia Bonet, i a la directora general, Marta Labata, perquè facilitin la documentació "contractual, de patrocini, econòmica o de qualsevol altra tipus que tingui relació amb aquest esdeveniment"

El grup municipal de BComú vol tenir accés «amb la màxima celeritat» a tota la informació que tingui a veure amb la desfilada de la marca de luxe Louis Vuitton, que tindrà lloc aquesta tarda al Park Güell, ja sigui documentació «contractual, de patrocini, econòmica o de qualsevol altra tipus que tingui relació amb aquest esdeveniment». Així ho sol·liciten els comuns en les cartes que han fet arribar avui a les màximes responsables de Barcelona de Serveis Municipals (BSM), d’una banda a la seva presidenta, la Primera Tinenta d’Alcaldia i també presidenta de Parcs i Jardins, Laia Bonet, i d’altra a la directora general de l’empresa, Marta Labata.

En les peticions registrades, que signen la portaveu de BComú, Janet Sanz, i els regidors Guille López i Pau Gonzàlez, tots tres membres del Consell d’Administració de BSM, també demanen a Bonet «accés a la documentació que es refereixi a actes de la mateixa naturalesa que es puguin realitzar en espais públics oberts a la ciutadania» i en el cas de Labata, com a directora general de l’empresa que gestiona l’esdeveniment, «accés a la documentació que es refereixi a actes de la mateixa naturalesa que es puguin realitzar en el marc de la celebració de la Copa Amèrica en els diferents espais de la ciutat gestionats per BSM».

Anteriorment, els comuns han presentat preguntes als districtes de Gràcia i Horta-Guinardó referents a la desfilada autoritzada i promocionada per l’Ajuntament al Park Güell, i l’exalcaldessa Ada Colau va adreçar fa uns dies una carta a l’actual alcalde, Jaume Collboni, lamentant la privatització que en fa de l’espai públic i demanant que rectifiqués i escoltés el veïnat afectat per l’espectacle. I aquesta tarda la portaveu del grup municipal, Janet Sanz, i el regidor Pau Gonzàlez assistiran a la concentració convocada per entitats socials sota el lema: ‘Els barris no som una pasarel·la per a la seva desfilada’.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.