Barcelona En Comú escull la Direcció Executiva pels dos anys vinents

Barcelona En Comú ha escollit els càrrecs interns de l’organització, en concret els membres de la Direcció Executiva, els de la comunitat de BComú a la Coordinadora General i els del Comitè de Garanties. Avui, al darrer plenari de l’any, s’han presentat les 25 persones escollides: 8 membres per a la Direcció Executiva, 10 membres …

Barcelona En Comú ha escollit els càrrecs interns de l’organització, en concret els membres de la Direcció Executiva, els de la comunitat de BComú a la Coordinadora General i els del Comitè de Garanties. Avui, al darrer plenari de l’any, s’han presentat les 25 persones escollides: 8 membres per a la Direcció Executiva, 10 membres per a la Coordinadora (una quarta part d’aquesta) i 7 membres per al Comitè de Garanties.

Per Barcelona En Comú és molt important que hi hagi una renovació de càrrecs perquè forma part del compromís d’ètica política de l’organització. “Treballarem per una organització que es nodreixi de les capacitats i idees de tots i totes per tornar a guanyar Barcelona el 2023, ampliant la mirada i l’escolta, amb una aposta decidida pel foment de la diversitat i dedicant els esforços a l’acció política àmpliament participada”, ha manifestat Tània Corrons, portaveu de BComú.

La Direcció Executiva de Barcelona En Comú formada per 8 persones, s’ocupa de prendre decisions operatives i d’executar les estratègies i decisions preses per la Coordinadora. El mandat de les persones de la Direcció Executiva és per dos anys, amb possibilitat de renovació d’un mandat. Tània Corrons i Joan Busquet seran els nous portaveus de Barcelona En Comú.

Per altra banda, els representants de la comunitat de Barcelona en Comú formen part de la Coordinadora General, que és l’encarregada de marcar l’estratègia política de Barcelona En Comú. I finalment, el Comitè de Garanties és l’òrgan responsable de vetllar pel funcionament democràtic de Barcelona En Comú i garanteix l’aplicació dels principis de participació igualitària, justícia i transparència.

Segons els estatuts de l’organització, aquests òrgans han de renovar els seus membres cada dos anys. Així doncs, es tracta de les quartes eleccions de càrrecs interns de Barcelona En Comú (les primeres van ser el setembre de 2015).

A continuació, es detallen les persones electes de cadascun d’aquests espais:

  • Direcció Executiva: Aitor Hernández; Ancor Mesa; Bea Martínez; Eva Abril; Joan Busquet; Jordi Martin; Júlia Miralles; i Tània Corrons.
  • Comunitat de BComú a la Coordinadora: Jessica (Jess) Gónzalez; Miquel Missé; Júlia Trias; Eduard Corbella; Carolina Recio; Mar Trallero; Silvia Casorrán; Vanessa Maxé; Miquel Borrás; Anke Kleff.
  • Comitè de garantíes: Albert Cirera; Fernando (Tati) Pindado Sanchez; Laura Gonzalez De Paoli; Margarida Prats; Marta Duñach; Miquel Àngel Essomba; i Rosa M Bellés
Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.