Ada Colau encapçala l’única candidatura de Barcelona en Comú per a les eleccions municipals de 2023

Ada Colau és, des d’avui, l’única cap de llista per encapçalar l’equip que conformarà la candidatura de Barcelona en Comú per a les properes eleccions municipals del 2023. El Comitè Electoral només ha rebut la candidatura de l’actual alcaldessa de Barcelona. A partir de la publicació definitiva de la candidatura de Colau i segons marca …

Ada Colau és, des d’avui, l’única cap de llista per encapçalar l’equip que conformarà la candidatura de Barcelona en Comú per a les properes eleccions municipals del 2023. El Comitè Electoral només ha rebut la candidatura de l’actual alcaldessa de Barcelona.

A partir de la publicació definitiva de la candidatura de Colau i segons marca el reglament de primàries aprovat per BComú, l’organització engega una sèrie de trobades entre la cap de llista i els activistes de Barcelona en Comú. En aquestes reunions, que tindran lloc entre el 9 de gener i el 10 febrer, Colau explicarà els projectes que vol plantejar i escoltarà i recollirà les propostes de criteris i perfils de candidats i candidates que podrien formar part del seu equip.

El procés de primàries de Bcomú finalitzarà el 30 de març.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.