Jordi Guillén

Conseller portaveu de Barcelona en Comú al districte de les Corts

Article publicat originalment a Línia el 22-06-202

Protegim les Corts

En aquest segon mandat d’Ada Colau com a alcaldessa, hem continuat treballant per construir un nou model de ciutat més amable, més sostenible, més propera.

Amb aquesta filosofia va néixer el programa ‘Protegim les Escoles’, un projecte que abanderem des de Barcelona en Comú i en el qual treballem per blindar el dret dels infants a gaudir d’uns entorns escolars segurs, on les nenes i els nens, les famílies i les relacions personals siguin les protagonistes, en detriment de l’asfalt, la contaminació i el soroll del trànsit rodat.

Durant aquest mandat a les Corts són moltes les escoles que s’han beneficiat d’aquest programa. Hem fet actuacions de senyalització i col·locació de mobiliari urbà educatiu i social a les escoles Ítaca i Sta. Teresa de Lisieux; hem fet actuacions més complexes de pacificació de carrers a les escoles EBM Xiroi, a l’Institut Tres Fonts de les Corts i a l’escola Anglesola, on, a més a més, hem reduït un carril de circulació del carrer Numància per poder donar més espai a l’escola.

Segueix llegint a Línia

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.