Barcelona En Comú porta a judici a un home per agredir físicament i verbalment a una apoderada durant la jornada electoral de les municipals de 2019

A l'agressor, que es va identificar com a militant de Vox, se l'acusa dels delictes d'odi i contra la integritat moral, delictes de lesions i delicte electoral

Barcelona en Comú porta a judici a un home que es va identificar com a militant de Vox i que va agredir físicament i verbalment a una activista de BComú, la qual exercia d’apoderada a un col·legi de Ciutat Meridiana, durant la jornada de votacions de les eleccions municipals de 2019.

El judici se celebra demà a les 11:30 h a l’Audiència provincial de Barcelona, i l’acusació demana quinze mesos de presó i multa pels delictes d’odi i contra la integritat moral, delictes de lesions i delicte electoral. A la vista també hi serà el Fiscal contra els delictes d’odi.

«El que va passar és intolerable i no volem que quedi impune. La nostra companya va ser agredida per la seva vinculació amb Barcelona en Comú. Treballarem per tal que qualsevol violència quedi fora dels nostres barris: organitzant-nos molt més, generant xarxes de suport, i denunciant cada agressió. Tot el suport a la resta de persones que també van ser agredides pel mateix individu», ha manifestat Tània Corrons, portaveu de Barcelona En Comú.

A més d’aquesta agressió a una apoderada de BComú, l’home també va agredir a un apoderat d’ERC i va proferir insults a la gent que estava en aquest moment al col·legi electoral.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.