El regidor de BComú Pau Gonzàlez amb la regidora Carol Recio i les conselleres de Gràcia i Horta-Guinardó a la festa d'inauguració de l'eix verd de Pi i Margall.

Pau Gonzàlez celebra la inauguració de l’eix verd de Pi i Margall: «Esperem que el govern de Collboni segueixi apostant amb valentia per aquest model d’urbanisme»

El regidor de BComú ha lamentat que «ni en un dia de festa i celebració el govern municipal sigui capaç de tallar el carrer i deixar que la ciutadania gaudeixi de tot l’espai nou»

Gràcia ja gaudeix de l’eix verd de Pi Margall impulsat pel govern municipal de BComú en l’anterior mandat i ho ha celebrat aquest diumenge amb una festa ciutadana, a la que han participat les conselleres gracienques de la formació i els regidors Carol Recio i Pau Gonzàlez. El regidor hortenc ha celebrat la inauguració del nou eix verd de Pi i Margall per la ciutat «després de molts mesos d’obres finalment veiem el nou model de carrer que relliga els barris de Gràcia, Camp d’en Grassot, la Salut i el Baix Guinardó», ha declarat Gonzàlez que l’ha qualificat com «un nou carrer que posa les persones al centre i ho fa generant espais, placetes tant pels infants quan surten de l’escola com per la gent gran per poder i jugar i gaudir de l’espai públic de la ciutat, amb més mobiliari, amb més verd, amb més espais d’ombra». Un model de carrer que com ha recordat el regidor «BComú va impulsar i que és l’últim que nosaltres vam deixar en obres».

En aquesta línia, Gonzàlez ha desitjat que el govern de Collboni «segueixi apostant amb valentia per aquest model d’urbanisme», tot i que s’ha mostrat sorprès i ha lamentat que «ni en un dia de festa i celebració el govern municipal sigui capaç de tallar el carrer i deixar que la ciutadania s’apropi a aquest espai que és seu i haguem d’estar confinats a les voreres, en comptes de gaudir de tot l’espai nou. Sobta, ens estranya i esperem que sigui un error d’avui». El regidor ha insistir que BComú «esperem que vagi a més la consecució d’eixos verds, que no ens quedem aquí i seguim mirant al futur en l’urbanisme de Barcelona com hem fet en els darrers 8 anys i, sobretot, que quan hi hagi dies especials a celebrar impulsem aquesta obertura dels carrers com vam fer també el mandat passat amb l’Obrim Carrers de Gràcia o de Sants, que han estat experiències absolutament exitoses i que aquí a Pi i Margall segur que també ho pot ser».

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.