La regidora i portaveu adjunta del grup municipal de BComú, Janet Sanz (Foto: Carlota Serarols).

BComú vota en contra de l’ordenança de terrasses, aprovada d’urgència pel PSC amb Junts, PP i VOX

La portaveu del grup municipal, Janet Sanz, entén que aquesta ordenança parcial privatitza l’espai públic que hauria de ser d’ús comú i, a més, “expressa la incapacitat d’aquest govern municipal per tirar endavant un acord progressista que garanteixi uns pressupostos i ordenances per la ciutat”

La portaveu del grup municipal de Barcelona en Comú, Janet Sanz, ha expressat avui el vot en contra de l’aprovació per urgència de l’ordenança de terrasses ja que, segons ha explicat, “acabarà sortint més barat llogar molt d’espai públic que llogar un local comercial, estem traslladant la pressió de l’especulació sobre els locals comercials als nostres carrers i privatitzant-los”. L’ordenança, que ha estat pactada per PSC i Junts, és un nou gest del govern de Jaume Collboni cap a la dreta, enlloc de tendir ponts amb els grups municipals de l’esquerra per tal de construir un govern progressista i ampli tal com van decidir les urnes el passat maig.

Sanz ha explicat que l’aprovació per la via d’urgència d’aquesta ordenança “expressa la incapacitat d’aquest govern municipal per tirar endavant un acord progressista que garanteixi uns pressupostos i ordenances per la ciutat. Per tant, comencem l’any amb una ordenança parcial que el govern tira endavant amb la dreta”, fent referència al vot favorable de Junts, PP i Vox per aquesta ordenança. “És important seguir defensant un espai públic equilibrat i a uns preus que posin en valor que aquest és l’espai de tots”, ha conclòs la portaveu de BComú.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.