BComú participarà a la manifestació ‘Salut, Terra, Futur. Defensem el territori’

Els impulsors de la mobilització, que tindrà lloc el dissabte 8 de juny a les 19 hores a Arc de Triomf, denuncien les conseqüències de l’actual crisi ecosocial i que «la vida sota el sistema capitalista és insostenible»

Barcelona en Comú, amb els i les seves joves al capdavant, participarà a la manifestació convocada per organitzacions juvenils i ecologistes pel pròxim dissabte 8 de juny, sota el lema ‘Salut, Terra, Futur. Defensem el territori’. Els impulsors de la mobilització, que tindrà lloc a les 19 hores a Arc de Triomf, denuncien les conseqüències de l’actual crisi ecosocial i que «la vida sota el sistema capitalista és insostenible». Lluny de pensar que tot està perdut, les entitats juvenils i ecologistes convocants recorden que «la història ens ensenya que a través de la mobilització i l’organització podem canviar el rumb del nostre destí» i per això han elaborat les bases d’un programa polític contra la desesperança.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.