Colau i Asens amb altres activistes de la Flotilla de la Llibertat a l'aeroport de BCN abans de sortir cap Istanbul.

Ada Colau demana al President Pedro Sánchez que defensi la Flotilla per la Llibertat i contribueixi a aturar el genocidi a Gaza: «No n’hi ha prou amb reconèixer l’estat palestí, hi ha que actuar ara»

L’alcaldessa de Barcelona 2015-23, líder dels comuns i activista pels DDHH ha adreçat una carta al President espanyol informant de la missió que portarà aliments, aigua i medicaments als palestins assetjats per Israel

L’alcaldessa de Barcelona 2015-23, líder dels comuns i activista pels DDHH, Ada Colau, ha adreçat una carta al President espanyol, Pedro Sánchez, on l’informa sobre la missió humanitària Freedom Flotilla de la qual forma part juntament amb activistes, personal mèdic, premsa i organitzacions en defensa dels drets humans. La comitiva internacional salparà pròximament rumb a Gaza per a transportar 5.500 tones d’aliments, aigua potable, ambulàncies i medicaments per a la població palestina, que pateix des de fa 6 mesos l’assetjament de la Franja de Gaza per part d’Israel.

Adjuntem la carta enviada per Colau al President Sánchez.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.