Set projectes culturals sobre memòria històrica, drets LGTBI i migracions guanyen els premis Filadora

Un total de set projectes culturals es repartiran més de 100.000 euros per dur a terme la seva proposta

Avui Barcelona en Comú ha tancat aquesta nova edició de la Filadora dedicada a la Cultura. Un total de set projectes culturals es repartiran més de 100.000 euros per dur a terme la seva proposta. Els temes que s’abordaran als diferents projectes van des de la memòria històrica, passant per la defensa dels drets LGTBI a la situació de les persones migrades, entre d’altres.

Per la seva banda, Enric Bárcena i Tània Corrons, portaveus de Barcelona en Comú, han destacat la importància d’aquesta edició de Filadora, perquè la cultura és un dels sectors que pitjor ho ha passat el darrer any com a conseqüència de la crisi sanitària i econòmica.

Projectes guanyadors

En aquesta edició s’han presentat més de 300 projectes i prop de mig miler de persones van participar en la votació amb la qual es van escollir els projectes guanyadors.

A continuació la llista de projectes guanyadors:

 1. Les dones que van construir els barris de Barcelona. Les lluites veïnals dels anys 60-70, de La Voz Ahogada Projecte Escènic.
 2. Qui sóc, coneixem-nos, de Quepo Cooperativa.
 3. L’última, estimant els bars. Cicle de cinema d’estiu, Zumzeig SCCL.
 4. Arreu la sorra.Textos i música per a un antifeixisme global, Associació Catalana d’ex-Presos Polítics del Franquisme.
 5. Khaled: camí de refugi, Martí Sancliment Solé
 6. Cos i Ciutat, Lorena Ros Sanz
 7. Trilogia de Naxos, Bigritte Vasallo.

Filadora és un programa per impulsar projectes d’entitats i d’iniciatives ciutadana que enforteixin el teixit social dels barris i la ciutat. Es nodreix de la diferència entre el sou que reben els càrrecs electes de Barcelona En Comú (alcaldessa i regidors/es) i el que cobren realment segons el codi ètic de l’’organització.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

  Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
  Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.