Max Cahner, conseller de Sarrià-Sant Gervasi, denuncia «la manipulació i l’ús maldestre» de la seva vida privada «per part d’aquells que volen atacar Barcelona en Comú»

Després d'haver-ho parlat amb qui compartim la propietat del local, he procedit a retirar el local del programa i no formalitzar-ne la venda.

Arrel de les diverses informacions aparegudes els darrers dies a varis mitjans, relatives a l’adquisició per part de l’Ajuntament de Barcelona d’un local del qual forma part de la propietat Max Cahner, el conseller de BComú de Sarrià-Sant Gervasi vol comunicar el següent:

«Sóc conseller de Districte de Sarrià-Sant Gervasi en representació de Barcelona en Comú des del passat mes de desembre de 2021. Els consellers de Districte anteriors van renunciar tres mesos abans.

El programa de compra de locals ‘Amunt Persianes’ podia rebre ofertes de locals buits fins el juny de 2021. És a dir, set mesos abans que jo fos nomenat conseller de Districte.

En aquell moment, sense saber que més endavant seria conseller, vam presentar un local familiar al programa de reactivació de locals comercials buits a través d’un concurs anonimitzat. Mitjançant el mateix i com és públic, l’Ajuntament comprava locals buits a preus taxats de forma transparent per tal de dinamitzar el comerç de proximitat. Una iniciativa que també té a veure amb les polítiques contra l’especulació que Bcomú promou coherentment a la institució.

A finals de l’any passat, abans de prendre possessió com a conseller de Districte, l’Ajuntament ens va comunicar la seva disposició a adquirir el local.

Per tant, no hi ha cap relació entre la meva condició de conseller de Districte i aquesta operació, ni existeix cap tipus d’incompatibilitat. Òbviament tampoc existeix cap mena d’irregularitat en tot el procediment. Però tot això, malauradament no interessa als que intenten fer soroll amb aquest tema i instrumentalitzar-ho políticament.

Lamento que els mitjans de comunicació que han publicat la notícia no s’hagin interessat en contrastar la informació (només amb una excepció), generant una polèmica estèril i provocant que tant la meva família com jo mateix ens trobem en una situació on es qüestiona la nostra honorabilitat i s’embruta el nostre nom.

Després d’haver-ho parlat amb qui compartim la propietat del local, he procedit a retirar el local del programa i no formalitzar-ne la venda. Amb aquesta decisió vull evitar la manipulació i l’ús maldestre de la meva vida privada per part d’aquells que volen atacar Barcelona en Comú i posar en dubte la meva integritat i la de l’espai polític en el qual participo. Ambdues coses són per a mi les més importants.

És un honor participar d’aquest espai polític que està transformant la ciutat des de la bona gestió i amb transparència, en contrast amb les males praxis que alguns partits de sempre ens tenen acostumats. És per això que no permetré que existeixi cap ombra de dubte al respecte».

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.