Barcelona necessita un govern d’esquerres

Què pots fer tu? Després de les eleccions a Barcelona

Barcelona necessita un govern d’esquerres, és el que la gent ha escollit. Ara, el nostre projecte és més necessari que mai, et necessita més que mai.

A Barcelona ens hem atrevit a anar molt lluny, impulsant polítiques radicals que transformen la vida quotidiana. Portem 8 anys anant molt més lluny del que crèiem possible i no ens han aturat. Aquest resultat no és un fre. Amb l’ascens de la dreta arreu de l’Estat i la campanya incansable que els grans poders econòmics i mediàtics han fet contra nosaltres, hem d’estar molt orgulloses del que hem aconseguit.

Ara, el nostre projecte és més necessari que mai, et necessita més que mai. El nostre projecte no es pot aturar perquè no és només nostre, és de tothom. No es pot aturar tampoc la feina necessària per fer-lo créixer. Fem-la. Des de tots els espais i formes.

Ara mateix, les nostres forces estan concentrades en tres objectius:

1. Barcelona necessita un govern d’esquerres, és el que la gent ha escollit. Barcelona en Comú, PSC i ERC sumem una majoria absoluta de 24 regidors, Junts només en té 11. Farem tot el que està a les nostres mans perquè la ciutat no tingui un govern de dretes. Estem ja amb contactes amb ERC i PSC. Us anirem informant. Mira el vídeo d’Ada Colau sobre el pacte progressista per a Barcelona

2. Necessitem ser moltes per a les eleccions generals del 28 de juliol. Davant l’ascens de la dreta i l’extrema dreta, Sumar i Unidas Podemos son l’única esperança que tenim. Si vols implicar-te en la campanya i encara no ets activista o coneixes algú que vulgui formar part, ara és el moment. Implica’t

3. Necessitarem donacions periòdiques. Ens enfrontem a campanyes que compten amb el suport dels grans poders mediàtics i econòmics. Nosaltres només tenim la força de la gent com tu. Recordeu que els primers 150€ que doneu a l’any desgraven un 80% (us en tornen 120€) Fes una donació 

Estem rebent molts missatges de suport i estima. El nostre projecte porta 8 anys transformant Barcelona gràcies a tu. I ho continuarem fent.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.