Noves eines per explicar les polítiques del canvi

Ja fa més d'un any que estem en aquesta aventura municipalista, tirant endavant un programa electoral molt ambiciós, fet per la ciutadania i que pretén convertir Barcelona en una ciutat més justa, amable, democràtica i equitativa. Estem fent tot això amb 11 regidors de 41, amb diàleg i consens. Cada dia es treballa per canviar les prioritats de la política municipal i, encara que aquesta feina no es vegi en les portades dels diaris, sovint, ni tan sols es menciona, entre totes estem canviant Barcelona. Per tant, comuners! Si volem guanyar aquesta batalla, tots i cada un de nosaltres s'ha de convertir en un altaveu que pugui generar debat, donar arguments i explicacions a les xarxes i en converses amb amics i amigues.

Per posar-ho una mica més fàcil, la Comissió de Comunicació ha pensat en dues eines que esperem que siguin útils per aquest propòsit:

Diuen, Diuen, Diuen és una web de contra relat, una eina que neix amb l'objectiu de matisar o ampliar informació sobre l'activitat del govern municipal o de Barcelona en Comú. Pretén aportar claredat i ampliar el context d'assumptes que hagin generat polèmica perquè sigui la ciutadania qui faci els seus propis judicis de valor. Aquí trobareu explicacions sobre rumors que a vegades corren per tot arreu. Podeu sugerir-nos temes que penseu que s'han d'aclarir.
Consulta aquesta web http://diuen.barcelonaencomu.cat/

A la secció "Els Comuns a premsa" pots trobar tot un llistat d'articles que han sortit als mitjans que parlen de polítiques que l'Ajuntament està implementant, i que poden ser rellevants. Totes les notícies, estan etiquetades per àrees, temes i territoris. Trobaràs les etiquetes endreçades per ordre alfabètic amb l'objectiu de facilitar la recerca. Amb aquest recull de premsa pots tenir un "pantallazo", és a dir, una visió global de les mesures que s'han pres en cada àmbit.