La Comuna. Escola del Comú

La setmana passada va obrir les seves portes La Comuna, Escola del Comú. Aquest vol ser l'espai de trobada accessible i obert a tothom pel diàleg, l'experiència i el desenvolupament de pensament crític, que contribueixi en el projecte de transformació social de Barcelona En Comú. L'acollida d'aquest nou espai ha estat molt bona, ja que en les primeres 48 hores es van recollir més de 150 inscripcions a les activitats programades.

Les activitats que l'Escola anirà oferint s'organitzen en dos grans blocs:

  • Coneixements i eines per l'enfortiment organitzatiu i l'activisme polític, adreçats als membres de Barcelona En Comú
  • Continguts temàtics pel debat, la reflexió i construcció de pensament crític, adreçats a la ciutadania en general.

El programa d'activitats s'iniciarà aquest dissabte 15 d'octubre amb el taller Com funciona l'Ajuntament: nivell polític, estructura executiva i funcionament dels districtes . El següent taller programat és Activisme creatiu: narratives visuals i experiències, i es durà a terme el divendres 21 a partir de les 16.30 h. Aquests dos primers tallers tenen les places esgotades, però més endavant intentarem oferim una segona edició per a totes aquelles persones que continuïn interessades.

Us animem a que consulteu l'oferta d'aquest trimestre i us inscriviu en les activitats programades de les quals encara queden places disponibles: http://escoladelcomu.cat/ca/activitats