Article publicat originalment a Línia el 22-06-202

Protegim les Corts

En aquest segon mandat d’Ada Colau com a alcaldessa, hem continuat treballant per construir un nou model de ciutat més amable, més sostenible, més propera.

Amb aquesta filosofia va néixer el programa ‘Protegim les Escoles’, un projecte que abanderem des de Barcelona en Comú i en el qual treballem per blindar el dret dels infants a gaudir d’uns entorns escolars segurs, on les nenes i els nens, les famílies i les relacions personals siguin les protagonistes, en detriment de l’asfalt, la contaminació i el soroll del trànsit rodat.

Durant aquest mandat a les Corts són moltes les escoles que s’han beneficiat d’aquest programa. Hem fet actuacions de senyalització i col·locació de mobiliari urbà educatiu i social a les escoles Ítaca i Sta. Teresa de Lisieux; hem fet actuacions més complexes de pacificació de carrers a les escoles EBM Xiroi, a l’Institut Tres Fonts de les Corts i a l’escola Anglesola, on, a més a més, hem reduït un carril de circulació del carrer Numància per poder donar més espai a l’escola.

Segueix llegint a Línia

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.