La coalició colombiana ‘Pacto Histórico’ seguirà la nit electoral a la seu de BComú amb les diputades Jess González i Gerardo Pisarello

El pròxim diumenge Colòmbia viurà unes eleccions decisives per a l’esquerra del país després de la victòria de la coalició ‘Pacto Histórico’ a la primera volta de les presidencials, celebrada el 29 de maig passat.

'Pacto Histórico' -encapçalat per Gustavo Petro i Francia Márquez- compta amb el suport majoritari dels colombians i colombianes a l’exterior, també a Barcelona, on les seves assemblees han decidit establir el seguiment de la nit electoral a la seu de Barcelona en Comú (c/ Marina, 131).

Així, aquest diumenge 19 de juny a partir de las 21 hores, els membres del Comitè Estratègic del ‘Pacto Histórico’ de Barcelona i els seus activistes seguiran els resultats de la segona volta de les presidencials colombianes acompanyats dels comuns. Hi assistiran membres de les direccions executives de Barcelona en Comú i de Catalunya en Comú, així com la diputada colombiana en el Parlament de Catalunya, Jess González, i el diputat al Congrés, Gerardo Pisarello. Ambdós van participar a la missió d’observadors internacionals a la primera volta de les eleccions colombianes.