Fem feminisme, fem polítiques per millorar la vida de totes

Fer feminisme és fer polítiques per combatre la desigualtat de gènere i fer mesures per combatre la feminització de la pobresa. Fer feminisme és treballar per a que les persones trans tinguin accés a una feina digna, crear un servei de canguratge municipal i una unitat per combatre el tràfic d’éssers humans.

Fer feminisme és posar en marxa polítiques feministes transversals que ampliïn els marges de decisió de les dones. Potenciar les competències digitals en un àmbit que, fins ara, ha estat dominat pels homes. Cuidar a les dones que cuiden, garantir un habitatge digne a aquelles dones que han patit violència masclista i fer-les sentir segures i empoderades.

Fer feminisme és trencar el sostre de vidre, tenir una institució paritària i treballar per la igualtat d’oportunitats; és assegurar les necessitats més bàsiques de les qui més pateixen les conseqüències d’un sistema patriarcal que sovint deixa fora el 50% de la població. Fer feminisme és, també, acompanyar els homes en el seu camí cap a unes relacions més sanes i en una nova masculinitat.

Fem Feminisme és la nova campanya de Barcelona en Comú pel 8M. Perquè volem una ciutat més justa, una ciutat que acompanya i que cuida, que treballa de manera transversal i amb més recursos per empoderar les dones que hi viuen.

Perquè fer feminisme és de sentit comú.

Descarrega't aquí les imatges de la campanya i comparteix-la!