Jordi Callejón Vieco

Biografía / Presentación: 

Nascut al Poblenou, Diagonal Mar fa 44 anys, sóc coordinador de projectes de la Taula Eix Pere IV. Conec i em coneixen gran part del teixit associatiu dels nostres barris, ja que porto més de 20 anys lluitant amb el veïnat per les necessitats i identitat dels barris; més espais verds, de joc, de trobada i participació, més habitatge social i per a la gent del barri. Busco l'equilibri als nostres barris i en concret a les zones del 22@, entre oficines, hotels, habitatge social, equipaments, patrimoni industrial, espai públic i comerç de proximitat, fomentant projectes d'economia social i solidària. L'urbanisme ha d'estar i s'ha de fer al servei de les persones que hi viuen, per tal de tenir cobertes les seves necessitats i no al servei del capital, que fa que aquestes no puguin seguir vivint i hagin de marxar, tot substituint-les per altres amb un major poder adquisitiu. Sóc defensor de mantenir viva la memòria històrica dels barris i del seu patrimoni industrial.

Motivación: 

Després de 4 anys de bona feina feta al Districte i a la Ciutat, ara és el moment d'aprofundir, incidir i materialitzar les polítiques públiques que s'han començat a fer durant la legislatura passada.
Tenim l'oportunitat d'arribar més a fons als nostres barris i que el veïnat i el teixit associatiu es beneficiï del treball fet conjuntament. Més participació ciutadana, reducció de les desigualtats, paritat, urbanisme i habitatge social, mobilitat i consum responsable...

Presentat com a candidat Suplent.
Compromís amb el Codi Ètic de BComú: SÍ
Compromís d'adquirir les competències com conseller/a: SÍ