Sandra Pérez Aguilar

Biografía / Presentación: 

Tinc 24 anys, vaig néixer al Clot i allà he viscut fins que em vaig independitzar i mudar a Sant Martí. Entre les coses que em defineixen, sóc: dona, jove, mare, experta en comunicació i gestió cultural, doctoranda en sociologia, creativa, activa, investigadora i inquieta, metòdica i persistent, amb diversitat funcional... He treballat molt de temps al tercer sector. Actualment treballo a una fundació portant transparència, contractació pública i subvencions.

Motivación: 

La meva motivació per presentar la candidatura sorgeix de diferents motius: La primera són les ganes d'involucrar-me activament en el projecte comú de BComú, pel que suposa el moviment per a la política en general i per la transcendència del moment actual en la consolidació de l'organització. I concretament de consellera, per millorar el lloc on vivim i convivim, perquè el més importat de projectes com aquest que compartim és la proximitat i les polítiques que afecten el dia a dia.
La segona perquè el desànim que he vist en diversos consellers que no volen renovar la candidatura en un moment, com deia, capçal, em fa pensar que es necessita molta gent amb ànims renovats i la mateixa energia amb què ho van encetar ells per impulsar canvis i seguir la feina iniciada juntament amb aquells que volen continuar i tan bé han treballat. La tercera perquè crec que en organitzacions i projectes com el nostre, i en processos democràtics com aquest, la pluralitat és necessària per a la tria, i més que enriquidora; atenint-se a diferents generacions i perfils, i no només a paritat i territori. Especialment, considero que és necessària la implicació de gent jove.

Per tot això, amb vocació de servei públic, em presento a consellera del districte per qui consideri que la meva experiència personal i professional pot aportar. Per mi un conseller ha de ser un agent facilitador de la comunicació entre ciutadans, entitats, administració que promogui de la relació d'aquest amb els mecanismes participatius. Jo he treballat molt en aquesta relació i m'agradaria construir ara des d'una nova perspectiva per tal de poder enfortir i consolidar aquests espais.

Presentada com a candidata Titular.
Compromís amb el Codi Ètic de BComú: SÍ
Compromís d'adquirir les competències com conseller/a: SÍ