Cristina Cardona Artés

Biografía / Presentación: 

Sóc una ciutadana de Barcelona i del món preocupada per la desigualtat, el canvi climàtic i per la progressiva pèrdua de sobirania a la qual ens enfrontem les persones davant de poders cada vegada més invisibles. Des que, fa anys, em vaig proposar com a objectiu personal viure d'acord amb els meus valors, estic obsessionada amb la boja idea de transformar el món per a millor. Sóc llicenciada i MBA per ESADE, tinc una llarga trajectòria professional com a directora financera i de RRHH en empreses multinacionals i pimes. En l'actualitat, sóc consultora i ajudo a empreses i entitats socials a superar els reptes que els planteja el creixement a través de dinàmiques d'innovació col·lectiva i millora de processos.

Estic acostumada a treballar sota pressió, sóc sensible a les necessitats de TOTES les persones i sóc molt conscient que l'única manera de mantenir-nos en el poder és guanyar-se'l dia a dia, votant a votant. Gràcies per la teva confiança. 

 

Motivación: 

Molts ja em coneixeu perquè he participat activament al Porta a Porta, accions al carrer, Assemblea de SSG i al Cor Rebel. Em presento com a Consellera suplent perquè m'apassiona el projecte Barcelona en Comú i hi vull aportar les meves capacitats. Conec bé el barri i els seus habitants, tinc experiència construint equips i gestionant situacions complexes i, el més important de tot, estic 100% compromesa amb Barcelona en Comú i els seus resultats electorals al districte. 

Presentada com a candidata Suplent.
Compromís amb el Codi Ètic de BComú: SÍ
Compromís d'adquirir les competències com conseller/a: SÍ