Ada Colau: “És un resultat històric per a les esquerres a Barcelona, una ciutat que demana acord en un govern ampli i transversal”

Ada Colau ha valorat els resultats on Barcelona en Comú ha obtingut 10 regidors a les eleccions municipals. “És un resultat històric per a les esquerres a Barcelona” que suma 28 regidors, xifra que Colau ha qualificat de victòria de ciutat, amb una majoria de progrés més àmplia que mai gràcies a les lluites pels moviments socials. 

Colau també ha manifestat que “a un món on creixen els discursos d’odi, la ciutadania de Barcelona ens demana que parlem entre nosaltres”. En aquest sentit ha manifestat que “hem fet una campanya que ha demostrat que en aquests quatre anys ha canviat l’hegemonia política: ara tothom vol fer polítiques valentes i del canvi”.

Ada Colau ha felicitat a ERC i el PSC pels seus resultats. “La ciutadania de Barcelona demana a les forces d’esquerres que ens posem d’acord en un govern ampli i transversal”. I ha afegit: “Vam néixer per transformar la realitat. Han canviat les formes de fer política. Això és mèrit de la ciutat de Barcelona”.

Colau ha dit que “nosaltres parlarem a totes forces d’esquerres disposades a mantenir les polítiques valentes perquè el que ens importa és que la ciutat avanci”. I ha afegit: “Barcelona mai no es rendirà. Hi ha esperança. Sí que es pot. Hi ha alternativa i l’amor guanyarà l’odi sempre”.