Ada Colau comparteix la “setmana decisiva”, el seu últim vídeo a Youtube

Ada Colau ha llançat avui l’últim vídeo de la sèrie de Youtube #10setmanes posant a les mans de barcelonins i barcelonines el desenllaç que s’haurà de dirimir entre tenir una alcaldessa o un alcalde del passat després d’aquesta “setmana decisiva”.

Colau ha retret a Ernest Maragall que es presenti com a alcalde del canvi després de 50 anys dedicat a la política. En aquest sentit, ha reivindicat el llegat del seu mandat amb una elèctrica pública, el dentista municipal, el 30% de reserva habitatge protegit, el tancament 5.000 de pisos turístics il·legals, la detecció de més 70 milions de frau fiscal, o el plantejament de la gestió pública de l’aigua, coses que Maragall en totes les dècades que ha estat a l’Ajuntament de Barcelona “no només no ha fet sinó que ni tan sols ho ha intentat ni s’ho ha plantejat”.

Colau ha recordat el paper de Barcelona “com a referent d’esperança i missatge potentíssim al món de que hi ha alternativa” tal i com demostra el suport internacional que està rebent la candidatura de BComú.

“Seguim sent la gent de Barcelona que ha decidit conquerir el futur amb les seves pròpies mans. Això és el que està en joc”, ha dit.

Des del 18 de març, Colau ha compartit cada setmana les seves reflexions sobre la campanya de manera directa mostrant-ne el dia a dia: les fake news, la pressió de la ultradreta, la presència als mitjans de comunicació, el finançament dels partits o altres processos electorals com les generals del passat 28 d’abril.