Èxit de convocatòria de La Filadora amb 262 projectes rebuts

La primera edició de la Filadora, el programa per finançar projectes socials que es nodreix d’excedents de sou de càrrecs electes a l'Ajuntament, ha estat un èxit de participació. Hem rebut 262 propostes a les dues modalitats obertes d’entitats, cooperatives i plataformes de moviments socials: 125 projectes d'accions de ciutat i 137 d'accions de barris! El teixit social de Barcelona és viu i ric en iniciatives de lluita i construcció d’un model de ciutat més just, equitatiu i solidari, i volem enfortir-lo retornant els diners públics per posar-los a l’abast del comú. 

Durant aquesta setmana, un comitè avaluador està estudiant els projectes rebuts per tal de seleccionar 12 projectes de la modalitat “Accions de ciutat” (4 per cadascuna de les 3 línies prioritàries) i 60 de la modalitat “Accions de barri” (6 per cada districte). Aquests projectes preseleccionats es publicaran al web de la Filadora per què, mitjançant una votació online entre el 2 i el 7 de maig, el registre verificat de Barcelona En Comú pugui escollir els projectes guanyadors. El dimarts 9 de maig es donaran a conèixer els projectes beneficiaris d’aquesta primera convocatòria.

Com participar en les votacions

Si no estàs registrat a Barcelona En Comú i vols participar en les votacions, hauràs d’inscriure’t a la plataforma Participa abans del 2 de maig i verificar-te presencialment abans del 7 de maig a la seu de Barcelona En Comú (Castillejos 233, <M> Encants) de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 19h. Per verificar-te, hauràs de presentar documentació que acrediti la teva identitat i la residència en Barcelona.