Pensem Europa en Comú

Des de les eleccions del 24M, Barcelona ha esdevingut un referent per a molta gent que desitja un canvi profund en l'actual model europeu i la construcció d'una alternativa construida des da la ciutadania. En aquest context, la nostra ciutat i BComú comença a tenir un paper important i imprescindible en la construcció de la nova Europa que volem, així que és el moment de pensar i debatre sobre com articular-nos per tenir una potència transformadora en els diferents nivells i capes d'intervenció necessaris.

Per fer-ho, aprofitarem la visita de Yanis Varoufakis aquesta setmana per fer debatre sobre aquest tema. Amb les preguntes 'Com construïm des d'abaix una nova Europa al servei de la ciutadania? Quin paper hi poden jugar Barcelona en Comú i les ciutats rebels? Com pot ajudar el 26-J a crear alternatives pel continent', farem un Plenari intern pels activistes de BComú i dos actes oberts a tota la ciutadania:

  • Un Pla per Europa. Dimecres. 1 de juny a les 13.00h a la facultat d'Economia de la UB. Es presentarà el llibre-diàleg del mateix nom, amb la presència dels dos autors: Y. Varoufakis i G. Pisarello; i de la diputada d'En Comú Podem Lucía Martín.
  • Pensem Europa en Comú. Dijous día 2 de juny a les 19.00, a Cotxeres de Sants, amb Gerardo Pisarello, Ada Colau, Xavier Domènech i Yanis Varoufakis.

Seran dos actes complementaris, i us convidem a venir i a fer-ne màxima difusió.

Esdeveniment de facebook

Document-marc per debatre la relació entre la revolució municipalista i la reconstrucció d'una Europa des de baix