Àngels Rabadà Nuñez

Biografía / Presentación: 

Vaig néixer al 1951 a Barcelona. Estic casada tinc un fill i una filla i tres netes. Visc a 9 Barris des del 1976, primer a Roquetes i des del 1977 a Canyelles. Sóc mestra , educadora d’escoles bressol . També he treballat a Serveis socials d’educadora comunitària. Actualment faig de directora en una bressol al barri del Bon Pastor i sóc funcionària del’ajuntament. El proper setembre em jubilaré .

Bàsicament tota la meva trajectòria professional ha estat relacionada amb educació i infància. Durant set anys vaig estar treballant al districte promovent grups d’ajuda mútua amb famílies que acabaven de tenir un fill o filla. També vaig participar de la creació d’una associació en defensa i difusió dels drets dels infants i especialment els drets com ciutadans de 9 Barris: “Amb Ulls d’Infant”.

Motivación: 

El 15M produjo en mi la necesidad de volver a participar de la lucha social y política. Primero en Bressol Indignadas como lucha social y contra los recortes. Pero tambien buscando diferentes maneras de participacion política y finalmente comprometiéndome con BComú desde el inicio, participando en los plenarios, en la comisión de relato y desde el Eje de educación. Me presento a Consellera por coherencia con este compromiso político y por que la jubilacion me posibilita el trabajo en mi territorio. Y tambien porque creo en la manera que se ha iniciado el trabajo de Barcelona en Comú en 9 Barris: reconocimiento, consenso y equipo.

Proceso de avales y formación de equipos

- Formo parte del equipo compuesto por los/las siguientes miembros. Jennifer Coronado, Ma-nuel Cubero, Esther Flaquer, Juan Medina, Angels Rabadà, Antoni Tallada, Oriol Companyon i Mònica Palet.

- He recibido el aval de los siguientes espacios de Bcomú: Assemblea de districte de Nou Barris.