Ada Colau, extrema derecha
Ada Colau, extrema derecha

Davant l’extrema dreta, mobilitzem-nos

Ada Colau planta cara a l'extrema dreta: "Barcelona no té por. Ja pot venir l'extrema dreta de tot l'Estat a insultar-nos, però que sàpiguen que no tenim por!"

L’extrema dreta està jugant brut a Barcelona, portant nazis a la ciutat en plena campanya electoral, insultant l’alcaldessa i amb comportaments violents i antidemocràtics!!

Ahir Ada Colau els hi va plantar cara: “Barcelona no té por. Ja pot venir l’extrema dreta de tot l’Estat a insultar-nos, però que sàpiguen que no tenim por!»

Ara no podem abaixar la guàrdia! Hem de demostrar que Barcelona és una ciutat progressista i tornar a guanyar juntes l’alcaldia. Per aconseguir-ho, és el moment de mobilitzar-nos més que mai.

❗️FES-TE APODERAT/DA PER AL 28 DE MAIG

Ja som més de 500 persones les que ens hem apuntat d’apoderades a les eleccions del 28 de maig. Necessitem ser 1000 per omplir d’esperança tots els col·legis electorals.

Recorda que no fa falta ser apoderat tot el dia, que puguis estar unes hores ja serà de molta ajuda.

👉🏽FES-TE APODERADA👈🏽

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.