Retrocedim o avancem?

Estem a punt d'entrar en campanya i necessitem fer arribar a la gent comuna el balanç de tot el que hem fet aquest anys a la nostra ciutat.

Quina Barcelona ens vam trobar l’any 2015 i quina tenim avui?

El maig de 2015 Barcelona va fer un gir que ha demostrat el que ja sabíem, que som una ciutat valenta i solidària.

Valenta perquè ens atrevim a canviar les coses per a millorar la nostra vida. Solidària, perquè sabem que el camí cap a aquesta vida millor no és un camí solitari. Necessitem el suport de les persones que ens envolten i elles necessiten el nostre.

Avui Barcelona crea serveis públics que no s’havien fet mai abans a cap altra ciutat. Inventem noves formes de defensar-nos dels abusos i protegir allò que ens importa. Hem plantat cara a l’especulació per distribuir la riquesa de forma més justa. La nostra ciutat està en obres, transformant-se per frenar l’emergència climàtica i evitar que l’aire que respirem posi en perill la nostra salut.

Barcelona obre camí en participació veïnal i política feta des dels barris. Som referència en la lluita contra la violència masclista i la defensa de la diversitat.

Tot això és culpa de la nostra tradició valenta i solidària. Aquest és el patrimoni més valuós que tenim.

Aconseguim que la ciutat on vivim s’assembli cada cop més a la ciutat que volem. No podem tornar enrere.

Avui està a les vostres mans el diari RETROCEDIM O AVANCEM? que intenta resumir toooot el que hem fet en aquests 8 anys des que vam arribar a l’Ajuntament. Aquest balanç de dos mandats, posa llum a polítiques que han contribuït a obrir camí cap a una Barcelona on s’hi visqui millor, una de la qual estiguem orgullosos i orgulloses; i projecta cap a on volem anar.

La nostra ciutat no pot retrocedir, necessitem anar molt més lluny. Ens queda molt per fer i és urgent fer-ho. DESCARREGA’T EL DIARI

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.