El futur regidor de BComú, Pau Gonzàlez Val (Foto: Carlota Serarols).

Pau Gonzàlez Val (BComú) aposta per «seguir millorant la superilla d’Horta enlloc de revertir-la»

El futur regidor, que ha participat al vermut reivindicatiu de PícnicxSuperilla, ha denunciat que «reobrir Campoamor de pujada sense actuar a Fulton és recuperar milers de vehicles pel centre d’Horta»

El grup veïnal conegut com PícnicxSuperilla, ha organitzat un vermut reivindicatiu aquest dissabte al carrer Fulton per mostrar la seva oposició al desmantellament de la superilla i al canvi de sentit de Campoamor que, segons ha anunciat recentment el govern del PSC del districte, tornarà a ser de pujada.

A l’acció hi ha participat Pau Gonzàlez Val, futur regidor de BComú (prendrà possessió el proper 11 de desembre). Com a veí d’Horta i ferm defensor de la mesura de pacificació impulsada pels comuns considera que el fet de revertir la superilla i que la zona torni a ser una autopista no és només una mala notícia, també és «una mostra de mala política» perquè segons ha recordat el govern del districte ho va decidir sense reunir el grup impulsor ni citar el tema a l’ordre del dia del consell de barri on va anunciar-se. En definitiva, «sense encomanar-se a ningú més que a l’arrogància d’un govern aïllat», ha etzibat el representant de BComú. «Aquest serà recordat com el govern solitari i el de la marxa enrere», ha afegit.

Gonzàlez Val ha recordat que, en canvi, el govern de BComú es va reunir fins a 26 vegades amb el veïnat, prèviament, durant el desplegament de la superilla d’Horta i després del mateix. De fet, el projecte final va incloure les aportacions ciutadanes. Així mateix, ha apostat per «seguir millorant la superilla d’Horta enlloc de revertir-la», i tot i reconèixer que «hi ha disfuncions a Valldaura, a l’entorn del Mare Nostrum, Lloret de Mar, Salses…» creu «que cal anar endavant i no enrere». En aquest sentit, el futur regidor ha denunciat que «reobrir Campoamor de pujada sense actuar a Fulton és recuperar milers de vehicles pel centre d’Horta».

El representant de BComú, que ha estat acompanyat de les conselleres del districte, ha destacat que mentre una majoria ciutadana valora l’urbanisme transformador d’aquests 8 anys, l’actual govern del PSC «tornar enrere és l’únic que sembla que sap fer. Davant la manca de propostes, desmuntar i revertir. El seu model és el dels anys 90 i aturar la transformació de Barcelona», ha conclòs Gonzàlez Val.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.