Notícia amb més informació: Barcelona triplicará su equipo antidesahucios

Què és la Unitat Anti-Desnonaments de Barcelona?

El 2016 vam crear la Unitat Antidesnonaments, perquè l’habitatge no només es defensa construint-ne més, sinó garantint que la gent que viu a casa seva no es quedi al carrer. Per això vam crear una unitat que fins aleshores no existia perquè mediés en els processos de desnonament de famílies vulnerables. I sabeu què? Gràcies als moviments socials i a aquest equip creat per l’Ajuntament, s’ha ajudat a més de 31.000 persones i s’han aturat 9 de cada 10 desnonaments a la ciutat.

La Unitat Anti-Desnonaments n’atura 9 de cada 10

Ara portem una molt bona notícia. L’Ajuntament de Barcelona triplicarà el nombre de professionals de la Unitat Antidesnonaments, passant de 13 a 43 professionals, per reforçar aquest servei que realitza una feina importantíssima per a moltíssimes famílies a la ciutat. (Abans que arribéssim nosaltres només hi havia una treballadora que tractava aquest tema)

Es triplicarà el personal de la Unitat Anti-Desnonaments

Des que vam arribar, l’habitatge ha estat i és una de les grans prioritats de l’Ajuntament. Sabíem que no seria una tasca fàcil, perquè l’Ajuntament és l’administració que té menys competències i menys diners. Però no ens podíem quedar sense fer res. I amb tot, també ens hem convertit en l’administració de tot l’Estat que més habitatge públic està construint.

Nosaltres continuarem treballant dia a dia i lluitant per acabar amb els desnonaments i garantir el dret a l’habitatge. Malauradament, tenim un govern de la Generalitat que no reacciona ni s’implica en aquest tema. Malgrat tot, nosaltres seguirem fent tot el que estigui a les nostres mans.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.