El portaveu del grup municipal de BComú, Jordi Martí, amb el portaveu d'ECP al Parlament, David Cid (foto arxiu).
El portaveu del grup municipal de BComú, Jordi Martí, amb el portaveu d'ECP al Parlament, David Cid (foto arxiu).

Jordi Martí sobre l’entrada d’ERC a la Diputació: “Ha de ser el camí cap a pactes similars a Barcelona i Espanya”

El portaveu del grup municipal de BComú celebra l'acord progressista al front de la Diputació, que al seu parer ha de situar "l’emergència climàtica i la justícia social com les prioritats de la tercera institució en pressupost de Catalunya"

Davant la incorporació d’ERC al govern de la Diputació de Barcelona, el portaveu del grup municipal de Barcelona en Comú, Jordi Martí, ha volgut celebrar un acord progressista al front de la principal institució d’acompanyament i suport als municipis de la província. La Diputació és, a més, la tercera institució en tamany pressupostari a tot Catalunya, i és important poder orientar les seves polítiques cap a la justícia social i l’emergència climàtica, els dos principals reptes actuals dels municipis.

En aquest sentit, Martí ha declarat que “els comus estem especialment compromesos en facilitar coalicions i pactes d’esquerra a totes les institucions, i aquest pacte a la Diputació ha de marcar el camí cap a pactes similars a la ciutat de Barcelona i també al govern d’Espanya, I nosaltres continuarem treballant perquè així sigui”. Entre les diferents polítiques que Barcelona en Comú espera que siguin protagonistes del mandat se situarien l’habitatge, la transició energètica o un Pla de Barris d’abast provincial, ja que “el país es juga el futur a les ciutats i els acords d’esquerres són la millor garantia per no deixar ningú enrere”.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.