Jordi Martí: «Encara hi ha temps per seure i pactar entre les tres foces d’esquerres»

El tinent d’alcalde en funcions i regidor dels Comuns torna a insistir en que la formació no farà «cap tipus d’acord que impliqui el PP»

El candidat número 2 de la llista de Barcelona en Comú, Jordi Martí, ha insistit aquesta tarda en que la formació no farà «cap tipus d’acord que impliqui el PP». Martí ha deixat clar davant dels mitjans de comunicació que «cada dia que passa i que el PP pacta amb Vox es confirma que no hi tenim res a fer», ha destacat.

El tinent d’alcalde en funcions s’ha mostrat sorprès que el candidat socialista, Jaume Collboni, hagi insistit en que els Comuns «li regalem els vots», després de 10 dies de negar-se a seure a una taula, ha dit. Segons les seves paraules el candidat socialista no ha fet cap intent de formar un govern d’esquerres.

En aquest sentit, Martí ha dit que BComú continua amb la mà estesa per fer un govern progressista: «Demà a qualsevol hora del matí, de la tarda, o del vespre, es pot fer una reunió per començar a discutir un acord d’esquerres que permeti governar 4 anys».

El regidor ha insistit en què l’acord a tres que defensen els Comuns «és la única alternativa que aporta estabilitat al govern de la ciutat», ha explicat per continuar dient que aquesta formula seria l’única «que donaria el govern més estable a Barcelona i el millor missatge de cara a unes eleccions del 23J on les esquerres tenim el repte de mantenir un govern de progres a l’estat espanyol».

Martí ha tornat a dir que el resultat de les eleccions del 28M obliga a fer equilibris i que els resultats de la formació «no són els esperats». Malgrat això, ha insistit que el partit està, cada dia que passa, més lluny d’un hipotètic pacte que inclogui al PP «perquè ha dit clarament que vol des-fer el nostre llegat», ha reblat.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.