Colau celebra el manifest de suport internacional a Barcelona en Comú: «És un orgull de ciutat»

La candidata i alcaldessa ha destacat la publicació al BOE de la nova llei de regulació de l’habitatge

La candidata de Barcelona en Comú i alcaldessa, Ada Colau, ha celebrat aquest matí el manifest de suport internacional on més de 255 personalitats de 40 països donen suport a la seva candidatura. «Demostra que no era veritat el discurs catastrofista sobre que Barcelona està en decadència», ha destacat.

Colau ha donat les gràcies als signants del manifest i ha posat en valor la seva relació amb l’alcalde laborista de Londres, Sadiq Khan, amb qui comparteix el lideratge de la xarxa C40 de ciutats contra el canvi climàtic. «Es reconeix l’esforç de Barcelona», ha explicat, per continuar citant també altre del signants com Carlos Moreno, mà dreta de l’alcaldessa Anne Hidalgo i impulsor del model,‘ciutat dels 15 minuts’, «amb qui compartim el model Superilla a Barcelona».

L’alcaldessa també ha destacat que «més enllà de que és un orgull rebre el suport d’aquestes personalitats a nivell personal, ho és perquè és un reconeixement a la ciutat que està obrint camí», ha dit.

Per altra banda, l’alcaldessa ha celebrat que avui finalment s’ha publicat al BOE la llei de regulació de l’habitatge. «Vull recordar que des que vam arribar el 2015 a l’Ajuntament ho vam demanar per fer com fan a Londres, París i altres ciutats europees. Si algú és garantia que aquesta llei s’apliqui a Barcelona som nosaltres», ha destacat sobre aquest tema. Pel que fa altre temes d’actualitat, Colau ha defensat «que l’extrema dreta no ens aturarà», ha dit sobre la manifestació convocada per aquest vespre.

Colau ha fet una valoració de la recta final de la campanya. «En general s’ha parlat molt de Barcelona, i això és positiu». Malgrat això, la candidata ha dit que «no ha estat tot el propositiva que voldria. Nosaltres tenim un model de ciutat clar i encara no sabem quines propostes tenen altres sobre molts dels grans temes».

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.