El portaveu del grup municipal de BComú, Jordi Martí, al Plenari (Foto: Carlota Serarols).

BComú defensa la inclusió d’El Molino en les Cases de Cultura de Barcelona per impulsar els drets culturals

El grup municipal ha presentat en Plenari un prec per demanar que es publiquin les bases del concurs per la gestió de la sala, que s’havien deixat redactades a l’anterior mandat. Segons el portaveu, Jordi Martí, El Molino ha de seguir el model de la sala Paral·lel 62, “un èxit indiscutible, no només per la qualitat artística, sinó per la seva implicació barrial i amb el teixit de la ciutat”

El portaveu del grup municipal de Barcelona en Comú, Jordi Martí, ha presentat avui en Plenari un prec per demanar que es publiquin les bases del concurs per la gestió de la sala El Molino el més aviat possible, unes bases que ja s’havien deixat redactades a l’anterior mandat i que contemplaven la inclusió de la sala en el programa de Cases de Cultura Barcelona.

Tal i com ha explicat Martí, El Molino s’ha d’incorporar, juntament a Paral·lel 62, en aquesta nova categoria de centres on es conjuguen la programació de qualitat, l’articulació i estímul dels sectors culturals i veïnals i la garantia dels drets culturals. “La sala Paral·lel 62 és un èxit indiscutible, no només per la qualitat artística, sinó per la seva implicació barrial i amb el teixit de la ciutat”, ha explicat el portaveu de BComú, que ha afegit que El Molino ha de seguir aquest exemple per tal d’ajudar “a dinamitzar l’avinguda del Paral·lel, garantir els drets culturals i afavorir la creació de la ciutadania i les arts emergents”.

El prec ha estat acceptat pel govern municipal, tot i que Martí ha volgut destacar que BComú estarà pendent de les possibles modificacions que el PSC faci en aquestes bases, ja que El Molino ha estat adquirit per l’Ajuntament amb l’objectiu de tenir un retorn social i dinamitzar el Paral·lel en tant que eix cultural amb una perspectiva d’inclusió social i dinamització barrial.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.