Barcelona en Comú reivindica la Via Asens davant les propostes sobre la Llei d’Amnistia al Plenari municipal

BComú votarà a favor de la proposta sobre l’amnistia presentada per ERC i Junts, en sintonia amb la desjudicialització del conflicte polític a Catalunya que han liderat sempre els comuns, explica el portaveu del grup municipal, Jordi Martí

El portaveu del grup municipal de Barcelona en Comú, Jordi Martí, ha declarat que Barcelona en Comú votarà a favor de la proposta sobre la Llei d’Amnistia que portaran al proper Plenari municipal els grups municipals d’ERC i Junts ja que, segons el regidor, “els comuns sempre ens hem posicionat partidaris de desjudicialitzar la vida política”.

El portaveu de BComú ha volgut posar en valor la feina dels comuns liderant a l’Estat la denominada Via Asens, que va permetre la modificació del Codi Penal i va resoldre a través dels indults la presó injusta que patien alguns dels dirigents dels partits i entitats que havien encapçalat el procés a Catalunya. Tot i així, Martí ha volgut recordar que som “davant una oportunitat històrica de passar pàgina i resoldre un conflicte enquistat en les relacions entre Catalunya i Espanya” i que, en aquest marc, s’ha de permetre tirar endavant les negociacions amb la discreció necessària per tal de no “posar pals a les rodes”.

El Partit Popular, insensible davant la realitat catalana

Davant la proposta en sentit contrari del Partit Popular, Martí ha volgut destacar que aquest partit “no entén que la política es fa tendint la mà als adversaris i buscant l’acord en l’àmbit del debat”. Un cop més, els populars mostren la seva insensibilitat a la realitat política que tenim a Catalunya i on la via de la desjudicialització és l’única que ha donat fruits.

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.