Barcelona amb B de Barri

300 milions d'inversió als 23 barris amb els quals la ciutat estava en deute. Als barris del Besòs la inversió és ja el triple que a l'època Trias.

De l’època Trias vam heretar una Barcelona que tenia oblidats molts dels seus barris, una manera de governar només per a uns pocs. Des de 2015, la nostra ciutat treballa per canviar-ho.

Inversió històrica als barris

El Pla de Barris és una de les mesures més importants de la nostra ciutat. 300 milions d’inversió als 23 barris amb els quals la ciutat estava en deute. Als barris del Besòs la inversió és ja el triple que a l’època Trias.

Barcelona es governa obeint els seus barris

Donem resposta a les demandes històriques dels barris a través de processos participatius amb el veïnat: amb els plans que posen ordre al turisme i el comer; milloren l’espai públic, la mobilitat i els serveis; i impulsen el reallotjament digne i la rehabilitació integral d’habitatges…i molt més.

Equipaments de primer nivell

Dotem els barris d’equipaments de primer nivell perquè totes les persones tinguem els serveis públics al costat de casa nostra: la Biblioteca Gabriel García Márquez, el Poliesportiu Camp del Ferro de la Sagrera, que ha rebut el premi a millor edifici esportiu del món, l’Ateneu la Bòbila de Porta, el Centre d’Atenció Integral de la Marina…

En només 8 anys, hem projectat 13 nous Centres d’Atenció Primària (CAP) i ja hi ha 5 en funcionament.

 

Descobreix tot el que hem fet aquests 8 anys al govern per millorar la vida de la gent. DESCARREGA’T EL DIARI

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.