Ada Colau: «Hem transformat aquesta ciutat i això no ho esborra ningú»

La candidata de Barcelona en Comú ha reivindicat «amb més orgull que mai» l’experiència de govern i crida a les forces d’esquerres a un govern progressista

La candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha comparegut aquesta nit per reivindicar els 8 anys de govern: «Nosaltres som aquelles que no havíem guanyat mai i hem governat 8 anys aquesta ciutat». L’alcaldessa ha felicitat les forces guanyadores i ha apel·lat a la majoria progressista de Barcelona, amb 24 regidors. «És una obligació i és el que hem de fer. Interpel·lar ERC, i PSC demà mateix per veure si aquesta realitat progressista podria tenir alguna expressió de govern», ha afegit.

Colau ha dit entre aplaudiments i crits d’«alcaldessa» a la sala La Paloma del Raval, que «hem aconseguit 9 regidors i regidores en un context de soroll constant de campanyes de difamació de determinades elits que encara ens tractaven com a intruses», ha destacat. En aquest sentit, Colau ha posat en valor que «la ciutadania de Barcelona no renunciarà a la connexió del tramvia, a tenir un centre LGTBI de referència i a protegir les seves escoles».

La candidata ha donat les gràcies a l’organització per la gran campanya feta. «Heu demostrat que es podien obrir molts camins i fer moltes coses que avui són una realitat en les polítiques i els barris de la ciutat», ha destacat, per advertir: «Veiem com la dreta i l’extrema dreta avança a tot el món i tot l’estat i això és molt mala notícia. Però no hem vingut aquí a tenir por ni a resignar-nos».

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.