Barcelona Guanya Vida: Protegim Les Escoles

El programa Protegim Les Escoles que impulsa Ada Colau convertirà més de 200 entorns escolars en espais de trobada més segurs i saludables per a més de 80.000 nenes i nenes de la nostra ciutat, les famílies i el veïnat

Amb aquest projecte es redueixen els accidents, el soroll i la contaminació; es desplacen els cotxes i es substitueix l’asfalt per guanyar llocs on jugar, fer vida en comunitat i dinamitzar el comerç de barri.

Això és important perquè la contaminació dificulta el desenvolupament cognitiu dels infants, provoca un de cada dos casos d’asma infantil a la ciutat i redueix la qualitat de vida. Amb Protegim Les Escoles cuidem la salut i el futur dels nostres nens i nenes.

Sabies què?

Barcelona és la ciutat de tot l’estat amb més escoles bressol i no parem d’ampliares: obrirem 13 més, passant de les 8.500 places actuals a 9.500.

Si tu també vols cuidar la salut i el futur dels nostres nens i nenes. Participa

A més del Protegim Les Escoles, l’Ajuntament també promou el projecte Transformem els Patis que millora els centres escolars i els adapta per fer front al canvi climàtic. Substituïm el ciment per terra, els omplim d’ombra i vegetació, els aïllem tèrmicament i ampliem els seus usos.

Els centres guanyen un pati més saludable i agradable per als infants on fer activitats escolars i el barri guanya un nou espai públic obert a tothom.

Molts d’aquests patis, a més, formen part de la Xarxa de Refugis Climàtics per protegir-nos de les altes temperatures durant els mesos d’estiu.

Fem canvis cap a una Barcelona més habitable

Para leer todos los artículos relacionados, haz click aquí.
Recibe en tu Telegram o Whatsapp las últimas noticias de Barcelona En Comú

También puede interesarte

Suscríbete a nuestra newsletter

    Recibe en tu correo todo lo que estamos haciendo en los barrios de Barcelona.
    Haciendo click en "Suscribirse", acepto que Barcelona En Comú utilice la información que proporciono para enviarme actualidad por correo electrónico. Para saber más, consulta nuestra Política de privacidad.