Manifestació a Barcelona per denunciar el genocidi que està cometent l'Estat d'Israel a Gaza.

Comunicat de BComú en solidaritat amb els periodistes d’Internacional de TV3 que informen sobre el genocidi a Gaza

A proposta de l’eix del Dret a la Informació, la formació denuncia les pressions i insults a les xarxes que reben els professionals per part de certs sectors que defensen el govern israelià "pel suposat biaix d’algunes informacions"

Barcelona en Comú, a proposta del seu eix del Dret a la Informació, denuncia les pressions que determinats sectors, que defensen el govern israelià, exerceixen sobre TV3 pel suposat biaix d’algunes informacions sobre el genocidi a Gaza, especialment els insults i les intimidacions que pateixen a les xarxes socials professionals de la secció d’Internacional de la televisió pública catalana.

És per aquest motiu que volem manifestar la nostra solidaritat amb aquests professionals del periodisme i l’equip d’Internacional de la cadena pública.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.