Elecció consellers i conselleres de districte 2023

Coneix els equips de consellers i conselleres del teu districte

Seguim amb el procés d’elecció de consellers i conselleres de districte, un dels rols més importants per fer política des de la proximitat, al costat de la gent. El Comitè electoral, reunit el dia 4 de juliol, ha resolt publicar provisionalment les candidatures a consellers i conselleres de districte. Consulta aquí la resolució El període …

Seguim amb el procés d’elecció de consellers i conselleres de districte, un dels rols més importants per fer política des de la proximitat, al costat de la gent.

El Comitè electoral, reunit el dia 4 de juliol, ha resolt publicar provisionalment les candidatures a consellers i conselleres de districte.

Consulta aquí la resolució

El període d’al·legacions estarà obert del 5 al 6 de juliol i la via d’al·legacions és el correu eleccions_bcomu@bcnencomu.cat. El 7 de juliol es proclamaran les candidatures de forma definitiva a l’espai web.

Aquí pots veure les candidatures del teu districte i en aquest calendari anirem actualitzant tota la informació sobre els actes de campanya on podràs conèixer millor les persones candidates.

Qui i quan es pot votar

Les votacions es realitzaran des de les 10h del dia 11 de juliol a les 10h del 14 de juliol mitjançant la plataforma digital de BComú. S’establiran punts presencials de votació assistida que s’anunciaran més endavant. Per poder votar, cal estar inscrit (i verificat) a BComú abans de les 10h del diumenge 09/07 de juliol. Es resoldrà qualsevol dubte sobre el registre a partir del correu electrònic cens@bcnencomu.cat.

Calendari electoral

Proclamació provisional de candidatures: 4 de juliol
Al·legacions a la proclamació provisional de candidatures: Del 5 de juliol al 6 de juliol
Resolució d’al·legacions i proclamació definitiva de candidatures: 7 de juliol
Tancament de cens: Les 10h del diumenge 9 de juliol
Campanya electoral: Del 8 de juliol al 12 de juliol
Votacions: De les 10h del dia 11 de juliol a les 10h del 14 de juliol
Proclamació de resultats provisionals: 14 de juliol
Període d’al·legacions: Del 15 al 16 de juliol
Proclamació de resultats definitius: 17 de juliol

Actualitzacions del procés i més informació

Aquí s’anirà actualitzant tota la informació del procés.

Per llegir tots els articles relacionats, fes click aquí.
Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

També et pot interessar

Subscriu-te a la nostra newsletter

    Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.