Cor Rebel

Uneix-te al cor!

Uneix-te per formar part de la nostra comunitat! No cal tenir experiència; n’hi ha prou amb ganes de cantar. Si t’hi animes, omple aquest formulari i el nostre director Oriol Mas es posarà en contacte amb tu. També si vols reservar una actuació per un esdeveniment memorable.

    Data naixement

    Cor Rebel de Barcelona

    El Cor Rebel de Barcelona som la coral de Barcelona En Comú. La música és una eina poderosa per a la creació de comunitat i la transformació social que ens uneix, ens fa imaginar presents i futurs millors i ens ajuda a comprendre’ns i empatitzar. Vam néixer durant la campanya de 2019 i avui seguim transmetent els nostres valors amb alegria, creativitat i esperit col·lectiu.

    El Cor Rebel el formem homes i dones de totes les edats i de tots els barris de Barcelona que ens trobem cada dimarts per assajar i compartir les nostres grans passions: la música i la política. El nostre director és l’Oriol Mas i el nostre repertori barreja cants de lluita i populars com “Bella ciao” o “Grandola, vila morena”, temes de noms clàssics de la cançó protesta com Ovidi Montllor, Chicho Sánchez-Ferlosio o José Antonio Labordeta i cançons més actuals i igualment mobilitzadors d’artistes com Donna Summer, Orxata Sound System o Ana Tijoux.