Contacta amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o proposta pots contactar-nos a través del següent formulari.

  Rep al teu Telegram o Whatsapp les últimes notícies de Barcelona En Comú.

  On ens pots trobar

  Seu Central (Fort Pienc)
  Carrer Marina, 131 bis, baixos
  08013 Barcelona

  Horari provisional: de dilluns a divendres de 12.00 a 20.00h.

  If you are part of a social movement or citizen municipal platform in a city outside of Spain and would like to get in touch with us, please write to Júlia Miralles at direccioexecutiva@bcnencomu.cat

  Subscriu-te a la nostra newsletter

   Rep al teu correu tot el que estem fent als barris de Barcelona. Fent click a "Subscriure's", accepto que Barcelona En Comú utilitzi la informació que proporciono per enviar-me actualitat per correu electrònic. Per saber més, consulta la nostra Política de privacitat.

   Altres seus

   Espai Maria Salvo
   (Gràcia)
   Espai Maria Salvo
   Carrer de Sant Lluís, 7
   08012 Barcelonax

   Ateneu Els Quinze
   (Horta-Guinardó)
   Carrer Lluís Sagnier, 57
   08032 Barcelona

   Ateneu L’Àgora
   (Eixample)
   Carrer Consell de Cent, 141
   08015 Barcelona

   Locals per a assamblees i actes. Per a més info:  info@bcnencomu.cat

   Per què va deixar Ada Colau Twitter?

   Ada Colau va deixar Twitter en 2021. La decisió, molt meditada, es pren després de sospesar els aspectes negatius i positius d’aquesta xarxa social cada vegada més allunyada de la reflexió i la crítica constructiva. La violència, els insults i les agressions verbals masclistes, a més de la proliferació de comptes falsos, anònimes i bots amb l’únic objectiu de fer mal, no formen part dels discursos que Barcelona En Comú vol legitimar.

   Ada i Barcelona En Comú prefereixen dedicar el màxim de temps possible a conèixer a fons el teixit social dels barris de Barcelona a través del contacte directe i continuat amb els veïns i veïnes. L’objectiu és poder compartir reflexions entorn de les problemàtiques territorials. Per tot això, l’organització Barcelona En Comú compta amb assemblees territorials en cada barri on participen i decideixen els i les veïnes. A més, l’alcaldessa realitza visites periòdiques als barris per a parlar directament amb els veïns i veïnes, comerciants i entitats de cada barri.

   Si vols saber més sobre les visites en el teu barri que realitza l’alcaldessa de Barcelona, subscriu-te al nostre butlletí d’informació mensual.

   Quin és el programa electoral de Barcelona en Comú?

   Vam arribar a la institució en un moment de crisi, ens vam trobar una ciutat venuda, amb una bretxa creixent entre persones i entre barris. Només sis anys més tard, les polítiques transformadores han canviat el rumb cap a una ciutat més humana, més justa, més igualitària i més valenta. Avui, Barcelona és innovadora i creativa, s’atreveix a dissenyar noves polítiques que abans no existien, i les crea de manera que funcionen. Això l’ha convertit en referent internacional en la protecció dels drets socials enfront dels lobbies, feminisme, LGTBI i diversitat i la protecció mediambiental del futur social i econòmic. Vivim en una ciutat que té molts reptes per davant, però ha recuperat poder ciutadà per a afrontar-los des de la força col·lectiva.

   Volem continuar transformant Barcelona. Estem compromeses a recuperar la ciutat per a les persones, combatre l’emergència climàtica, garantir els drets i llibertats socials i crear un model econòmic de futur a través de l’economia local, la reindustrialització i la lluita contra l’especulació.

   Per a saber més sobre el nostre programa complet, descarrega’l aquí

   Per a fer un recorregut per la transformació de Barcelona, visita Coneixe’ns

   Quin és el Grup Municipal de Barcelona En Comú?

   Ara mateix Barcelona En Comú té 9 regidors a l’Ajuntament de Barcelona: Ada Colau (presidenta del Grup Municipal), Janet Sanz, Guille López, Gemma Tarafa, Jess González, Lucía Martín, Marc Serra, Carol Recio i Pau Gonzàlez.

   Barcelona es divideix en 10 districtes, en cadascun d’ells treballen els nostres consellers i conselleres. Són una part crucial de Barcelona En Comú i de Barcelona, són els qui fan possible que la ciutat es governi des de cada barri.

   L’organització combina l’experiència de dos mandats a l’alcaldia de Barcelona amb noves energies, il·lusions i idees que es presenten per a construir la Barcelona futura, una ciutat justa que té el seu poder en la diversitat i en cadascun dels seus barris.

   Comprova qui són els nostres regidors i regidores i els nostres consellers i conselleres en el nostre Espai Activista.