Personalitats de la cultura, l’economia, l’urbanisme i les lluites socials i veïnals s’incorporen a la llista de Barcelona En Comú

Ada Colau: “És un enorme orgull encapçalar una candidatura que combina, com cap altra, renovació i expertesa, i que incorpora trajectòries molt diverses i professionals de reconegut prestigi que sumen un profund capital de coneixement sobre la ciutat en cadascun dels seus àmbits”.

Barcelona, 15 d’abril de 2015

Professionals de reconegut prestigi en l’àmbit de la cultura, l’economia, l’urbanisme i activistes de les lluites socials i veïnals han expressat el seu suport a Barcelona En Comú incorporant-se a la candidatura per a les properes eleccions municipals.

Es tracta del cantant Quico Pi de la Serra, la directora de cinema Mar Coll, l’escriptora Gemma Lienas, el productor cultural Oscar Abril, l’urbanista Jordi Borja, l’arquitecte Josep Bohigas, el catedràtic d’Economia i Ecologia Jordi Roca, la professora d’Economia Cristina Carrasco, la investigadora i experta en polítiques de gènere Eva Alfama, i la professora de Sociologia i experta en educació Aina Tarabini.

En l’àmbit dels moviments socials i veïnals, la candidatura compta també amb  la històrica activista veïnal Montse Milà, l’ex president del Consell de la Joventut de Barcelona i secretari general del Moviment Laic i Progressista, Pau González; l’activista en l’àmbit LGTB Aleix Aguilera, i Àngels Martínez, vinculada a les lluites en defensa de la sanitat pública.

La incorporació d’aquestes persones de renom tanca la configuració de la candidatura, que ha passat per un doble procés de validació ciutadana per escollir, tant l’equip que l’encapçala, com un conseller o consellera per cadascun dels deu districtes. Els llocs de tancament s’han reservat per a dues persones del prestigi i la trajectòria de l’historiador Josep Fontana i la lluitadora antifranquista Maria Salvo.

“És un enorme orgull encapçalar una candidatura que combina, com cap altra, renovació i expertesa, i que incorpora trajectòries molt diverses i professionals de reconegut prestigi que sumen un profund capital de coneixement sobre la ciutat en cadascun dels seus àmbits”, ha assegurat l’alcaldable de Barcelona En Comú, Ada Colau.

Candidatura de Barcelona En Comú a les eleccions del 24 de maig

1 Ada Colau

2 Gerardo Pisarello

3 Laia Ortiz

4 Jaume Asens

5 Janet Sanz

6 Raimundo Viejo

7 Gala Pin

8 Agustí Colom

9 Laura Pérez

10 Mercedes Vidal

11 Josep Maria Montaner

12 Eloi Badia

13 Josep Bel

14 Marta Verdejo

15 Berta Sureda

16 Huma Jamshed Bashir

17 Francesc Magrinyà

18 Esther Pérez Sorribas

19 Francesc Carmona

20 Carolina Recio Cáceres

21 Victor Valls Andrés

22 Montse Milà

23 Felipe López-Aranguren

24 Arelis Guaramato

25 Robert Soro Garcia

26 Aina Tarabini

27 Joan Manel del Llano Ribas

28 Eva Alfama

29 Albert Pérez i Núñez

30 Maria José Calvo

31 Aleix Aguilera

32 Àngels Martínez Castells

33 Oscar Abril Ascaso

34 Cristina Carrasco

35 Josep Bohigas

36 Gemma Lienas

37 Jordi Borja

38 Mar Coll

39 Quico Pi de la Serra

40 Maria Salvo

41 Josep Fontana

 

 

1 Gina Argemir

2 Jordi Roca

3 Amaranta Herrero

4 Jordi Ayala

5 Pau Gonzàlez Val

 

 

Més informació:

Telèfon premsa: 695 18 91 96

premsa@bcnencomu.cat