Ada Colau: “Ens comprometem a no privatitzar més serveis i revertir les externalitzacions i privatitzacions de Trias, que atempten contra l’interès general"

L’alcaldable de Barcelona En Comú recorda que PP, PSC i ERC han estat “socis necessaris” per aprovar-les i alerta que no hi haurà aliances “amb qui vulgui continuar amb aquesta política que ens ha desposseït del control sobre serveis bàsics

Barcelona, 5 de maig de 2015

L’alcaldable de Barcelona En Comú, Ada Colau, ha assegurat avui que “ens comprometem a no privatitzar més serveis i revertir les externalitzacions i privatitzacions impulsades pel govern de Trias, que atempten contra l’interès general”. “Durant aquest mandat, CiU ha posat el govern municipal al servei de grans interessos privats, amb la complicitat de socis polítics necessaris, principalment el PP, però també el PSC i ERC”.

Colau ha recordat així el suport d’aquestes formacions a projectes com la reforma de la Diagonal i la marina de luxe del Port Vell, en el cas del PP, o a la privatització dels pàrquings, de la gestió d’escoles bressol i de l’aigua a l’àrea metropolitana, que han comptat amb l’aval de socialistes o republicans.

L’alcaldable de BComú ha assegurat que “la nostra política de pactes” passades les eleccions “no estarà centrada en les sigles, sinó en les polítiques i en el model de ciutat” i ha alertat que no hi haurà aliances “amb qui estigui disposat a continuar amb aquesta política de privatitzacions i externalitzacions” que “atempta contra l’interès general, és contrària a la defensa del be comú, i ens ha desposseït del control sobre serveis bàsics”.

Colau ha assegurat que BComú posarà fi a aquestes polítiques i es “revertiran processos com el darrer pelotazo que volia fer CiU” amb la construcció d’un hotel de luxe ampliant la torre del Deutsche Bank. “Interromprem aquesta operació, no permetrem la modificació del PGM per aixecar aquesta torre i continuarem amb el procés participatiu” obert al districte “i amb la moratòria d’hotels i allotjaments turístics. I si impulsem una modificació del PGM serà per fer-hi habitatge de lloguer social, que és el que més necessita Gràcia i el conjunt de la ciutat”, ha afirmat.

 

Més informació:

Telèfon premsa: 695 18 91 96

premsa@bcnencomu.cat