Ada Colau: “Només podrem governar si som la llista més votada”

L’alcaldable de Barcelona En Comú, Ada Colau, ha assegurat avui que “només podrem governar si som la llista més votada”, i ha renovat la crida a la mobilització massiva dels barris i a que “tothom sigui conscient que si vol un canvi és important anar a votar, perquè cada vot pot ser el definitiu”.

“Hem de recuperar el control de les institucions per dignificar-les, no ens podem desentendre de la gestió dels recursos col·lectius i dels pilars de l’Estat del Benestar, que avui estan amenaçats”, ha assegurat Colau. “El resultat del 24M està molt disputat i només hi ha dues possibles candidatures guanyadores: CiU, que significa mantenir el model de privatització de serveis bàsics, i el govern d’un partit sota l’ombra de la corrupció, o Barcelona En Comú, que demostra que es pot fer política d’una altra manera, amb honestedat, transparència, i amb la gent com a única prioritat”.

En una visita al mercat d’Hostafrancs, Colau s’ha adreçat també a PSC i ERC emplaçant-los a “definir-se i ser sincers amb els seus votants”, perquè “es presenten dient que són d’esquerres, però sembla que estan disposats a recolzar un alcalde de dretes”. “De les properes eleccions només en sortirà un alcalde o una alcaldessa, o Trias o Colau, i farien bé de dir-los als seus votants a qui preferiran fer alcalde, perquè la gent mereix saber-ho abans de dipositar el seu vot”, ha afirmat.

Colau, que durant el matí ha passejat també pel barri de Gràcia, ha apel·lat al suport de les persones que encara estan indecises. “Nosaltres som l’única candidatura que és garantia de canvi, de renovació, d’honestedat i ètica en la política, els únics que hem fet propostes contundents per acabar amb la corrupció, i els únics que hem demostrat que es pot fer política comptant amb la ciutadania, que no només demanarem el vot cada quatre anys”. “És un enorme orgull ser la cara visible d’una candidatura ciutadana sorgida del no res que avui, sumant tanta gent i amb l’esforç de tantes persones que s’hi han deixat la pell de manera anònima, és alternativa de govern”, ha afirmat.