Ada Colau comparteix amb els veïns i les veïnes del Besòs la complexitat de les tres primeres setmanes de gestió municipal

Barcelona En Comú reprèn els actes de barri amb una primera trobada en què es van abordar els principals problemes que afecten el veïnat

Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, i Josep Maria Montaner, regidor del districte de Sant Martí, van participar en una trobada amb els veïns i les veïnes del Besòs en què es van abordar els principals problemes que afecten el barri, com ara la desocupació, la situació de la població migrant o els desnonaments.

Barcelona En Comú reprèn amb aquest acte les trobades a barris que, durant l’últim any, han servit per conèixer de primera mà les inquietuds dels veïns i les veïnes de la ciutat. Ada Colau va participar en aquesta trobada, que es va celebrar a la Rambla de Prim del barri del Besòs i a la qual van acudir més de 300 persones. 

A l’acte l’alcaldessa va explicar la complexitat de les tres primeres setmanes de gestió municipal. “Tenia moltes ganes de fer una trobada amb les veïnes i els veïns del barri perquè hi ha tanta feina a fer a l’ajuntament que és fàcil perdre el contacte amb el carrer”, va manifestar Ada Colau, que va recordar que “tenim el mandat de no oblidar qui som, d’on venim i per què estem aquí el que no podem fer mai és deixar de trepitjar el carrer”.

Per la seva banda, Montaner també va reconèixer la complexitat de la gestió i va explicar/informar/ que actualment ja s’està treballant per resoldre problemes candents com el de l’Escola Bressol Pere Calafell.

Durant la trobada es va obrir un torn de preguntes amb veïns i veïnes del barri de Besòs-Maresme, en què es van traslladar a l’alcaldessa i al regidor els problemes de la desocupació al barri, així com els de l’accés a l’habitatge i dels desnonaments. També hi va haver preguntes relacionades amb les dificultats d’empadronament de la població migrant o amb la situació del menjador social de Gregal.